توليد برق بهره‌برداری، نگهداری و تعميرات

توليد برق بهره‌برداری، نگهداری و تعميرات

شرکت مادر تخصصي توليد نيروي برق حرارتي و دانشگاه شهید بهشتی برگزار می نمایند ...

بازدیدها :5

دانشگاه شهید بهشتی
برق و الکترونیک

این سبد تخصصی که برای دانشجویان ترم ششم به بعد کارشناسی مهندسی مكانيك تدوین و طراحی شده است، به صورت یک بسته مستقل آموزشی با ارزش 23 واحد از مولفه های زیر تشکیل شده است.

  • 17 واحد درس نظری (شامل دو درس 3 واحدی، پنج درس 2 واحدی، و یک درس 1 واحدی)
  • 2 واحد کارورزی در صنعت به مدت 430 ساعت (14 هفته و هر هفته 30 ساعت)
  • 1 واحد کارآموزی در صنعت به مدت 132 ساعت (5 هفته و هر هفته 27 ساعت)
  • 3 واحد پروژه پایان تحصیلی

دوره به صورت مشترک توسط دانشکده مهندسی مكانيك و انرژي دانشگاه شهید بهشتی و شرکت توليد نيروي برق حرارتي اجرا خواهد شد و هدف از برگزاری آن، آموزش و مهارت‌افزايی افرادي است که در حوزه‌های بهره‌برداری، نگهداري و تعميرات نيروگاه‌ها و انجام مطالعات طراحي و مهندسي آنها فعالیت خواهند کرد.

قابل انجام در شرکت توليد نيروي برق حرارتي و شركت‌هاي تابعه و وابسته، شركت‌هاي شناخته‌شده‌ي طراح، سازنده، مهندسين مشاور، نصاب، پيمانكار بهره‌برداري، نگهداري و تعميرات (O&M) و مشابه آن

این سبد هنگام لزوم از امکانات آزمایشگا‌ه‌های تخصصی به ويژه آزمايشگاه نيروگاه بخار و نيز کارگاه اجزاي نيروگاه دانشکده مهندسی مكانيك و انرژي و همچنين كارگاه‌هاي نيروگاهي وابسته به شركت توليد برق استفاده خواهد کرد. از اینرو تجهیز و به‌روزرسانی این آزمایشگاه‌ها و كارگاه‌ها با هزینه حداقلی ضروری به نظر می‌رسد. با اجرای اين سبد، دانشجویان توانمندی‌های زیر را کسب می‌کنند:

 

  • آشنايی با اصول کار و بهره‌برداري از تجهيزات توليد برق و توانایی اوليه براي بهره‌برداری
  • توانایی انجام مطالعات جامع براي بهبود و به‌روزرسانی بخش توليد برق
  • توانایی فعاليت در زمینه محاسبات طراحی و ساخت تجهيزات نيروگاهي
  • توانایی کار در زمینه بهره‌برداري، نگهداري، تعميرات و نصب نيروگاه‌های توليد برق
  • توانایی راه‌اندازي کسب و کارهای فناورانه و دانش‌بنيان در حوزه ادوات و تجهیزات توليد و اشتغال‌آفريني موثر

 

دانشجویان درس‌هاي نظری و عملي خود را در دانشگاه و دوره کارآموزی و کارورزی خود را در محل‌های تعیین شده توسط شرکت توليد نیروی برق و دانشگاه می‌گذرانند. صنعت تعدادی از کارشناسان خبره و کاربلد خود را به عنوان منتور (مربی) برای این دانشجویان تعیین و تخصیص می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که کارورزی و كارآموزي بر اساس برنامه تدوین شده پیش می‌رود و دانشجویان حداکثر بهره را از حضور خود در محیط صنعت کسب می‌کنند. دانشکده نیز از طریق نماینده تام‌الاختیار خود بر حضور دانشجویان و اجرای برنامه‌های آنان در محل صنعت نظارت می‌کند.

تاریخ شروع شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ پایان شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴
مشاهده
نظرات